Menu

Wat doet ouderblogs?


Opvoeden, tja wat valt daar over te vertellen? Nou, een hele hoop! Opvoeden is ontzettend complex en echt niet van zelf sprekend voor veel mensen. Opvoeden moet je leren en daar moet je je eigen methode in ontwikkelen. Vaak horen wij: ”Ik voel me zo’n slechte ouder.” maar dit denkt iedere ouder met veel of weinig ervaring regelmatig. En dat is ook helemaal niet gek. Opvoeden moet je echt leren.

Gelukkig wordt Ouderblogs gerund door ervaren ouders en studenten pedagogiek die jou kunnen helpen met ingewikkelde opvoedkwesties.

Kennis en ervaring


De de kennis van de studenten en ervaring van de ouders die ons helpen aanvullen hebben wij inmiddels de perfecte balans gevonden en zo helpen wij iedere dag ouders die kampen met problemen.

Die problemen lopen erg uiteen. Zo hebben sommige ouders problemen met voeding, de ander met slaapjes en anderen weer met naar school gaan of taalachterstanden. Kortom, problemen rondom opvoeding kunnen echt overal over gaan.

Heb je een probleem, dan kan je deze plaatsen op onze pagina en kan iedereen er binnen ons netwerk op reageren. Inmiddels is ons netwerk zo groot dat je binnen 5 min al een reactie hebt ontvangen van iemand waar je daadwerkelijk ook echt iets mee kunt doen.

Enthousiast geworden? Sluit je aan bij ons netwerk en we spreken je snel!